.

.

Led Огледало за Баня, Козметичен Грим, Суета, Осветление, с Регулируема Яркост, Противотуманный Тоалетна, Decro, Водонепроницаемое, 20x28, Правоъгълно Монтиране на стена, ?

Led Огледало за Баня, Козметичен Грим, Суета, Осветление, с Регулируема Яркост, Противотуманный Тоалетна, Decro, Водонепроницаемое,

BGN 61.33

Сума
Налично за поръчка

?【Услуги】 за Обслужване на клиенти Mippam е на разположение 24/7, за да се справят с всеки проблем. ?【Сензорен екран с променлива яркост 3 цвята】Размер : 700x500x35 мм.Всеки проблем, моля не се колебайте да се свържете с нас.Водоустойчив по стандарт IP54, той е безопасен за употреба във влажни бани. ?【Ръководство за инсталиране】 Ние предлагаме : 6 авиационни пирони, 6 винта, две закачалки и подробни видео уроци за монтаж. ?【Интелигентна отопление сензорен ключ в изключено състояние да свети със синя светлина).Обаче, ако не сте запознати с окабеляване, по-добре е да се консултирате със сменен професионален електротехник .Сензорен ключ : леко натиснете, за да конфигурирате 3 цветови температури : топъл цвят (3000 К), естествен цвят (4000 К) и бял (6000 К); - продължително натискане, за да регулирате яркостта. ?【Устойчив на удари, Въпреки факта, че той се развали, той не ще падне навсякъде, което предпазва от проблеми с прибирането на реколтата и по-безопасно за семейството.Водоустойчив по стандарт IP54, той е безопасен за употреба във влажни бани. Той е снабден със защитно led лента 12v, че осигурява по-голяма икономия на енергия-рефлексен матирана страна ви осигурява двойно осветление : отзад + отпред. ?【Ръководство за инсталиране】 Ние предлагаме : 6 авиационни пирони, 6 винта, две закачалки и подробни видео уроци за монтаж.Всеки проблем, моля не се колебайте да се свържете с нас. ?【Интелигентна отопление сензорен ключ в изключено състояние да свети със синя светлина). ?【Устойчив на удари, Въпреки факта, че той се развали, той не ще падне навсякъде, което предпазва от проблеми с прибирането на реколтата и по-безопасно за семейството.

Повече информация

Най-добри оферти в категория