.

.

Чанти DOITOOL Чанта За Съхранение Чанта За съхранение на кърма 60 бр Лента За Съхранение на кърма Фланец Дизайн Съхранение с Еднократно Накрайник за Детско мляко Херме?

Чанти DOITOOL Чанта За Съхранение Чанта За съхранение на кърма 60 бр Лента За Съхранение на кърма Фланец Дизайн Съхранение

BGN 10.17

Сума
Налично за поръчка

Удебелена дизайн позволява пакет за съхранение на мляко, за да издържат на огромно налягане, без нарушаване на еднократните торбички за кърма.Дизайн с двойно запечатване лента, заключена с натискането на един; добра херметичност, мляко не ще изтече дори и при хоризонтално разположение или обратното, за да се избегне замърсяване на хладилници. - Размер : около 16x10x0,2 виж - Материал : PET.Информация за стоки Конструкция на носа е удобно да налива кърма, при тази дупка не е прекалено голям и не води до образуването на отпадъци.Той е изработен от висококачествен материал, за удобно и практично използване.Тези торбички за съхранение на кърма са с превъзходен дизайн, предотвратява попадането на въздух и изтичане на информация.Удебелена дизайн позволява пакет за съхранение на мляко, за да издържат на огромно налягане, не ломаясь. Пакет за съхранение на мляко лесно се пише, ще можете своевременно записва датата и тегло съхранява мляко, винаги да се съхранява кърмата в свежи за еднократна употреба, торбички за кърма.Можете да използвате електрическа възглавничка за загряване на пакет за съхранение на мляко, което е удобно, сигурно и спестява време.Списък на пакетите 60 x Чанта за съхранение на кърма Характеристики - Цвят : различни цветни Уплътнителни пакети за кърма. Безопасен, голям капацитет, този пакет за съхранение на мляко ще ви стане най-добрият избор. - Тези торбички за съхранение на кърма са направени чудесно, не пропускат въздух и не пропускат течове. - Конструкция с двойно запечатване лента, заключена с натискането на един; добра херметичност, мляко не ще изтече дори и при хоризонтално разположение или обратното, за да се избегне замърсяване на хладилници.

Повече информация

Най-добри оферти в категория