.

.

Сфера от естествен розов кварц без стойка - Кълбо от розов кварц със скъпоценни камъни - Кълбо От Розов кварц - Кристална топка от Необработени Розов кварц - Лечебен ?

Сфера от естествен розов кварц без стойка - Кълбо от розов кварц със скъпоценни камъни - Кълбо От Розов кварц - Кристална

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

Купувате обхвата/на топката от естествен розов кварц, 1 бр. е Отличен за производство на оргона /оргонита, кристални нишки, бижута, плочки, декор и други уникални творения на въображението.Розов кварц пречиства и отваря сърцето на всички нива, за насърчаване на развитието на любов към себе си, за приятелство, дълбоко вътрешно изцеление и чувство на мир.Това възстановява доверието и хармонията в отношенията, насърчаване на безусловна любов. Приблизителни размери : - Малка от 0,8 - 1" (3 см) - Средно 1,2" (4 см) - Голям от 1,5" (5 см) - голям 2" (6 cm) **** Розов кварц ***** Розов кварц - камък на всеобщата любов.Розов кварц е камък на вселенската любов.Розов кварц пречиства и отваря сърцето на всички нива, за насърчаване на развитието на любов към себе си, за приятелство, дълбоко вътрешно изцеление и чувство на мир.Това възстановява доверието и хармонията в отношенията, насърчаване на безусловна любов. !! Моля, обърнете внимание, че ние използваме стоковые снимки, това означава, че продуктите, които ще получите, ще бъде подобен на картинката, но може да се различава от нея по точност!.

Повече информация

Най-добри оферти в категория