.

.

Abaodam Fox Половина на Лицето Маскарадное Рокля EVA Животно Cosplay Костюм Аксесоар за Хелоуин, Карнавал, Маскарад (Черен)

Abaodam Fox Половина на Лицето Маскарадное Рокля EVA Животно Cosplay Костюм Аксесоар за Хелоуин, Карнавал, Маскарад (Черен)

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

Изработен от лек и висококачествен материал, подходящ в чорап.Ще те на фона на костюмированной партита.Перфектното бижу за селфи и снимки със семейството и приятели.Прекрасен cosplay за Хелоуин, карнавал, маскарад, карнавалните бал и т.н. Прост дизайн, Fox и fashion ще ви позволи да изглеждате елегантно и мистериозно.Изработен от лек и висококачествен материал, подходящ в чорап.Ще те на фона на костюмированной партита.Перфектното бижу за селфи и снимки със семейството и приятели.Прекрасен cosplay за Хелоуин, карнавал, маскарад, карнавалните бал и т.н. Прост дизайн, Fox и fashion ще ви позволи да изглеждате елегантно и мистериозно.Описание на продукта Искате да облечете индивидуална дрехи за селското стопанство или за танцово представяне?Тази лисица ще се превърне в чудесен избор!Изработен от лек и висококачествен материал, удобна за носене и на дишането.Приятен интериор, който ще ви отведе на една страна.Функция - Цвят : Черен. - Материал : EVA. - Размер : около 21 x 21 X 4 виж - Изработена от лек и висококачествен материал, удобна за носене. - Накара те да се открояват в костюмированной парти. - Лисица и модерен изчистен дизайн ще ви елегантен и загадъчен. - Отлично украса за селфи и снимки със семейството и приятели. - Прекрасен cosplay за Хелоуин, карнавал, маскарад, карнавалните бал и т.н. -Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т.н. може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодарим ви!Пратката включва 1 бр.

Повече информация

Най-добри оферти в категория