.

.

Abaodam Хелоуин Кукла-Призрак Окачен вътрешна Декорация за Окачване Висящи Аксесоари за Парти Украса Бар Търговски център (в Оранжево)

Abaodam Хелоуин Кукла-Призрак Окачен вътрешна Декорация за Окачване Висящи Аксесоари за Парти Украса Бар Търговски център

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

Изработен е от материал, разнообразна здравина и дълъг срок на употреба.Това е идеалното бижу за парти в чест на Хелоуин, бар, къща с духове и така нататък.Весел и креативен дизайн на фигурата доставя повече удоволствие и тонизира парти.Това наистина може да създаде за вас незабравими моменти и да направи своя живот пълен с изненади.Изработен е от материал, разнообразна здравина и дълъг срок на употреба.Това е идеалното бижу за парти в чест на Хелоуин, бар, къща с духове и така нататък.Весел и креативен дизайн на фигурата доставя повече удоволствие и тонизира парти.Това наистина може да създаде за вас незабравими моменти и да направи своя живот пълен с изненади.Описание на продукта Това продуктът е произведен от висококачествен материал за трайно и устойчиво използване.Весел и креативен дизайн подчертава загадъчна и празнична атмосфера на партито.Това наистина може да ви даде повече забавление и вълнение.Изберете един от тях и от този момент нататък си направете живота си на пълна новост.Функция - Цвят : оранжево. - Материал : Плат. - Размер : 40x32x3, 5 см - Произведен от материал, който се различава здравина и продължителна употреба. - Весел и креативен дизайн на фигурата доставя повече удоволствие и носи повече вълнение на парти. -Това е идеалното бижу за парти в чест на Хелоуин, бар, къща с духове и така нататък. - Това наистина може да създаде за вас незабравими моменти и да направи своя живот пълен с изненади.Пакетът включва 1 x подпори за партита.

Повече информация

Най-добри оферти в категория