.

.

Чанта За съхранение на Хигиенни Кърпички, Косметичка, Чанта за Тампони, Калъф За Комплект, Чанта За Купата на Менструална, Карирани Весел Коледен Цвете във формата ?

Чанта За съхранение на Хигиенни Кърпички, Косметичка, Чанта за Тампони, Калъф За Комплект, Чанта За Купата на Менструална,

BGN 7.46

Сума
Налично за поръчка

★ Размер на чанти за съхранение на хигиенни кърпички : 4,7x6,6x6,6 инча / 12x17x17 виж ★ Материал, чанти за съхранение на : чанта за възглавници, произведени от флокированной кърпа, гъба, материал от плат Оксфорд.Мека и комфортна на допир, лека и здрава. ★ Титуляр за менструални тампони : калъф за менструация, подходящи за училища, офиси, помещения или на открито, туризъм, хотели и т.н. Чанта за менструални чаши - идеалната чанта за съхранение на хигиенни салфетки и подложки за хранене.Пазете си хигиенични салфетки в чисти и спретнати от чужди тела в тайна. ★ Външен вид чанти за тампони : на повърхността на чантата, за подложки, изобразени различни модели, по-изискани модели можете да видите в моя магазин.Ние също подкрепяме създаването на шаблон. ★ Купи с увереност : ако имате някакви въпроси или недоволство, моля, не се колебайте да споделите с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа, за да ви осигури приятно пазаруване. ★ Марка : GUEROTKR ★ 100% чисто нов и високо качество. ★ Измервания са направени на ръка, моля се допуска малка грешка в размера. ★ Цветове могат да се различават леко от различни екрани. ★ Подкрепа за настройките.Защото настройка -това е много важно.

Повече информация

Най-добри оферти в категория