.

.

BERVSJ Лечебен Минерален Камък От Естествен Розов Кварц Купа във Формата На Сърце Пепелник Полирани Минерали Лечебни Камъни за Декорация на Хола Баланс на Чакрите Ук?

BERVSJ Лечебен Минерален Камък От Естествен Розов Кварц Купа във Формата На Сърце Пепелник Полирани Минерали Лечебни

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

Доведете оптимизъм и лекота, за да можете да видите светлата страна в трудни времена.Тя може да изчисти от околните злото, обръщане на лош късмет, да донесат късмет и богатство.Купа от естествен розов кварц и много, много красива и привлекателна.Тези купата от розов кварц са много красиви. малък размер, ниско тегло и лесно да ги носите със себе си.Доведете оптимизъм и лекота, за да можете да видите светлата страна в трудни времена.Тя може да изчисти от околните злото, обръщане на лош късмет, да донесат късмет и богатство.Купа от естествен розов кварц и много, много красива и привлекателна.Тези купата от розов кварц са много красиви. малък размер, ниско тегло и лесно да ги носите със себе си.Тези кристали са чудесно допълнение към всяка колекция прозрачен кристал и може да донесе мир и спокойствие в душата.Параметри : Материал : розов кварцразмер (приблизително) : 100-140 мм В комплекта са включени : купа от естествен розов кварц, поради ръчно измерване са възможни малки отклонения.Заради разликите в различните монитори всеки компютър, на изображението може да не отразява действителния цвят на продукта.

Повече информация

Material:
rose quartz
Size (approximately):
100-140mm
Package includes:
natural rose quartz bowl
Due to manual measurement, please allow for slight deviations. Due to the differences in the different monitors of each computer, the pictures may not reflect the actual color of the item. :

Най-добри оферти в категория