.

.

Тенис на мат Розово Аниме Бяла Котка, Черен Котарак Геймърска Подложка за Мишка Голям, Тенис на Офис Декор Изключителен Красива Подложка за мишка за Момичета Тенис

Тенис на мат Розово Аниме Бяла Котка, Черен Котарак Геймърска Подложка за Мишка Голям, Тенис на Офис Декор Изключителен

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

Размер : 31,5x15,7x0,16 инча (800 мм x 400 mm x 4 mm) сгъсти дизайн, за да се адаптира към всички повърхности Лесен и удобен.Тази подложка за мишка внимателно отпечатано ярък цвят, не избледняват и не се колебае.Ако сте недоволни от качеството на подложка за мишка, моля, не се колебайте да се свържете с нас по всяко време за връщане на парите, вашето удовлетворение от пазаруване е наш приоритет.Дайте да ви нови усещания от офис на живот.
【 УЛТРА ГЛАДКА ПОВЪРХНОСТ 】Плънка от плътна тъкан в горната част на подложка за мишка осигурява оптимална скорост и точен контрол по време на игра.Разглеждане на максимален комфорт по време на интернет-сърфиране, работа в офис или да играете на любимите си игри.
【 Широка приложимост 】 идеално за всички видове мишки, уникални зашеметяващ дизайн, ярки цветове, най-добрата идея за подарък. забележка : Ние също приемаме дизайн на ръцете си с вашите снимки.
【Оригинален дизайн подложка за мишка 】 ръчно Подбран модел по-привлекателна.Ние се отнасяме професионално към коврикам за мишки и чехлам за покрива възглавница, се стремят да развиват по-рафинирани, практични и екологично чисти продукти.Лесна за почистване и поддръжка.
Добре дошли в магазин Mechanical Cattle store, за да поръчате подложка за мишка.Потребителски Подложки за мишки!Изразете себе си с помощта на нашите подложка за мишка!Украсете масата любимо изображение или изберете от хиляди модели, които изглеждат чудесно и защита на мишката от надраскване и отломки.Поръчайте уникален, красив дизайн, калъф, който ще донесе късмет в живота си.Дайте да ви нови усещания от офис на живот.Тази подложка за мишка внимателно отпечатано ярък цвят, не избледняват и не се колебае.

Повече информация

Най-добри оферти в категория