.

.

WZMPA Косметичка за подбадривания Момичета, подарък за подбадривания играчи, Комплект за оцеляване за Подбадривания Момичета, Чанта За грим с цип, подарък За трениро?

WZMPA Косметичка за подбадривания Момичета, подарък за подбадривания играчи, Комплект за оцеляване за Подбадривания Момичета,

BGN 7.41

Сума
Налично за поръчка

Най-подходяща е мека и бережная ръчно пране /протирание гъба. 【Подробности за оформяне и производство на 】 : Машинно пране, не се препоръчва.Вашето удовлетворение е нашата най-голяма подкрепа и мотивация.Като козметични чанти.Благодарим ви, че посетихте нашия магазин. Като дневна чанта за съхранение. 【ТРАНСПОРТИРАНЕ и УСЛУГИ 】 : Този пакет ще дойде до вас в красива формата на пакет за глазура. 【ТРАНСПОРТИРАНЕ и УСЛУГИ 】 : Този пакет ще дойде до вас в красива формата на пакет за глазура.Вашето удовлетворение е нашата най-голяма подкрепа и мотивация.Перфектен размер : достатъчно малък, за да побере повечето чанти, но достатъчно просторен, за да побере всичко необходимо (слушалки, мобилни телефони, слънчеви очила, ключове и т.Перфектен размер : достатъчно малък, за да побере повечето чанти, но достатъчно просторен, за да побере всичко необходимо (слушалки, мобилни телефони, слънчеви очила, ключове и т.В тази малка чанта за съхранение може да се сложи паспорта, зарядни устройства, кабели, тоалетни принадлежности, средства за грижа за кожата, слушалки и други лични неща, за бизнес пътувания или пътуване.В него може да съхранявате вашите ръчни инструменти, канцеларски материали, четки, рулетка и други ежедневни консумативи и ученически пособия.Ако искате да съхранявате вашите козметични средства или средства за грижа за кожата, тази чанта е за вас.Здрав метален цип сигурно ще задържи всички стоки от първа необходимост на място.Най-подходяща е мека и бережная ръчно пране /протирание гъба.В него могат да се поберат достатъчно количество козметични средства и инструменти за грим. 【Подробности за оформяне и производство на 】 : Машинно пране, не се препоръчва.

Повече информация

Най-добри оферти в категория