.

.

VASCHY Раница за Мъже И Жени, Ретро Платно Кожена Раница за лаптоп 15,6 инча, Възрастен Раница за Работа, Пътувания, Сив

VASCHY Раница за Мъже И Жени, Ретро Платно Кожена Раница за лаптоп 15,6 инча, Възрастен Раница за Работа, Пътувания,

BGN 20.26

Сума
Налично за поръчка

Неговата трайна материал се препоръчва за ежедневна употреба, еднодневни екскурзии, пътувания, туризъм.ТОЗИ ПРЕДМЕТ НЕ Е ПРЕДНАЗНАЧЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ ОТ ДЕЦА ПОД 12 ГОДИНИ. -Джоб с цип отзад и чанти. - Меко отделение за лаптоп.Този ретро платно раница е изработена от ултра силна платно и изкуствена кожа, комбинацията им придава раница класически и ретро вид., които покриват повечето от нашите житейски потребности.От двете страни има и два джоба за бутилки с вода за съхраняване на бутилки с вода и чадър.
?ПРАКТИЧЕН : Раница за лаптоп идеална за колеж за носене на книги, тетрадки книги и има множество отделения за съхранение на вещи от първа необходимост, като ключове, канцеларски материали, калкулатор, мобилен телефон, портмоне, 15-инчов лаптоп, камери, таблети и т.Това е идеалният походный раница или пътна раница.Парфюми Vaschy са прости и внимателни.Ние продължаваме да произвеждат вечния дизайн с най-качествени. - Здрава дръжка за носене отгоре с бутон за защита от кражба.Валентин.Удобства : . -Джоб с магнитна пряжке в предната част на чантата. -Просторно основно отделение се затваря на цип и е подходящ за 15,6-инчов лаптоп, на документи във формат А4 и на притежателя на химикалки.
? ГОЛЯМ капацитет : 31x18x42 см (Шхдхв) / 12,2x7x16,5 инча, преден джоб : 22x20 см / 8,7x7,9 инча, заден джоб : 30x16 см / 11,8x6,3 инча, отделение за лаптоп : 29x31 см (Шхдхв) / 11,4x12,2 инча, регулируема каишка : 44-85 см / 17,3x33,5 инча, Тегло : 0,9 кг, капацитет : 23 л.
? ИДЕАЛЕН ИЗБОР за подарък : Платно раница за лаптоп Vaschy - това е модерен раница, подходяща за възрастни, които се ползват за ежедневното функциониране.Той е достатъчно голям за стоки от първа необходимост, включително 15,6-инчов лаптоп, файлове, книги, I-pad и всички други необходими неща.

Повече информация

Най-добри оферти в категория