.

.

Социални работници, Раници с Флага на сащ, Бизнес Лаптопи, Раница, Голяма Пътна Чанта За Книги, Раница За Колеж, Училищна Чанта За Мъже, Жени, Подходящ за 15-Инчов Лапт?

Социални работници, Раници с Флага на сащ, Бизнес Лаптопи, Раница, Голяма Пътна Чанта За Книги, Раница За Колеж, Училищна

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

Два странични външни джоба, Изработени от еластична мрежа и се разширяват за поставяне на бутилки с вода с различна големина и малки чадъри. Препоръчва се ръчно пране, подходящ за дневно пътуване, ваканция, пътуване, туризъм, обучение, спорт, йога, на открито, Уникален индивидуален дизайн, творчески подарък за себе си и своите приятели, унисекс.Това също е Чудесен избор за мъже И жени За Дневни пътувания, Бизнес, Работа, Туризъм, къмпинг и т. Горна дръжка, регулируеми презрамки, ергономична задна накладка, Основен джоб С вграден Голям накладным джоб за сортиране на вашите вещи и мрежест джоб с всяка страна чанти за съхранение на бутилки, чадъри и т.Тази голяма раница е идеален за активна почивка, и вие можете да го използвате навсякъде За самостоятелни международни пътувания, екскурзии в почивните дни, круизи, полети и нощувки., отделно отделение за компютър, лаптоп, 13-16 инча.

Повече информация

Най-добри оферти в категория