.

.

Дръжка АЛАЗА Ръка с Символ на Всевидящего Око на Планетата от Древните Йероглифи Средновековни Руни Духовни Символи Чанта за Книги, Прогимназия и Гимназия Раница ?

Дръжка АЛАЗА Ръка с Символ на Всевидящего Око на Планетата от Древните Йероглифи Средновековни Руни Духовни Символи Чанта

BGN 18.13

Сума
Налично за поръчка

Размер : 16 x 11,4 x 6,9 инча.Материал : изработен е от висококачествен полиестер.Няколко отделения за съхранение : Голямо основно отделение, 4 джоба-организатор.Направете предмети упорядоченными, и ще им бъде по-лесно да се намери.Добре олимпийските кръгове, предназначена и удобни регулируеми презрамки осигуряват подкрепа и комфорт.Характеристика : Този персонални и модерен раница е подходяща за училище, офис, пътуване, къмпинг, както и всякакви дейности на открито.Размер : 16 x 11,4 x 6,9 инча. упорядочьте нещата си и ще им бъде по-лесно да се намери.Характеристика : Този персонални и модерен раница е подходяща за училище, офис, пътуване, къмпинг, както и всякакви дейности на открито.Материал : изработен е от висококачествен полиестер.Голямо отделение за тънки дрехи, книги, слушалки, вход, камера, cd-та, телефони, химикалки, ключове, портфейл, чанта.Красиви цветове и шарки са подходящи за всеки и всякакъв повод.В офисите на достатъчно пространство за съхранение на книги, тетрадки, електронни аксесоари, папки и малки ученически пособия.Ще го Получите като подарък ученици, младежи, жени и мъже. упорядочьте нещата си и ще им бъде по-лесно да се намери.Няколко отделения за съхранение : Голямо основно отделение, 4 джоба-организатор. един вътрешен джоб с цип и два етажа на джоба за бутилки с вода, и в тях могат да се поберат чадър. един вътрешен джоб с цип и два етажа на джоба за бутилки с вода, и в тях могат да се поберат чадър.

Повече информация

Най-добри оферти в категория