.

.

Abaodam 10 бр. Закачалки За Венци Куки От Неръждаема Стомана Метална Закачалка За Дрехи, Закачалки За Шапки Куки За Антре Куки За Венци Метална Кука за дрехи S Образни Ку?

Abaodam 10 бр. Закачалки За Венци Куки От Неръждаема Стомана Метална Закачалка За Дрехи, Закачалки За Шапки Куки За Антре

BGN 52.91

Сума
Налично за поръчка

Монтиране на куката за съхранение на неща. - Размер : куки с размери около 7,9 х 3 х 0,2 виж - Това ще ви помогне да организирате кухненско пространство, окачени тенджери, тигани, чаши, прибори за готвене и кърпи на тези S-образна закачалка с s-образно една кука от неръждаема стомана.Огромно пестене на място и ви позволява лесно да намерите нужните ви неща на куки за дрехи.Монтиране на куката за съхранение на неща. - Докато в спалнята, можете да използвате тези тежкотоварни куки за пердета на прозорците, дънки, панталони, шалове, колани и чанти.Кука за съхранение на продукти : Куки са изработени от неръждаема стомана, и тяхното не е лесно проржаветь.Метални s-образни Куки : Това ще ви помогне да организирате кухненско пространство, окачени тенджери, тигани, чаши, прибори за готвене и кърпи на тези S-образна закачалка. - Материал : Метална кука за дрехи от неръждаема стомана.Пратката включва 10 метални куки S-образна форма Характеристики - Цвят : както е показано на метална закачалка за дрехи.Или използвайте в офиса за поставяне на банери с помощта на тези s-образни куки heavy duty hanger. - Подходяща за монтаж в кухнята, банята, спалнята, офиса и гаражни куки за багаж. - Куки са изработени от неръждаема стомана, те са трайни и не е лесно ръжда от куки за кърпи.Монтиране на куката за съхранение на неща.Или използвайте в офиса за поставяне на банери с помощта на тези s-образни куки heavy duty hanger.Кука за венци : Той ще ви помогне да организирате кухненско пространство, окачени тенджери, тигани, чаши, прибори за готвене и кърпи с помощта на тези S-образни закачалки.Закачалки за съхранение : да се използва в гаража за съхранение на вашите инструменти или растения в градината.

Повече информация

Най-добри оферти в категория