.

.

ZIYTEX 10 бр. Бели Стенни Куки, Закачалки, Самозалепващи Врата, Стенни Закачалки, Кукички, Смукателна Стойка за Тежки Товари, Аксесоари за Кухня, Баня, Самоклеящийся Сте?

ZIYTEX 10 бр. Бели Стенни Куки, Закачалки, Самозалепващи Врата, Стенни Закачалки, Кукички, Смукателна Стойка за Тежки

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

Той не само экологичен, но и красив, той не ще бъде в хармония с всеки интериор и няма да се разруши с времето. Размер на предмети, поставени на масата, може леко да се различават.Той не само экологичен, но и красив, той не ще бъде в хармония с всеки интериор и няма да се разруши с времето. ✅【Отлично качество】 : Изработен е от висококачествена пластмаса, 4 стила на избор.Нашите продукти са най-доброто съотношение между цена и качество.4 смуПаковка в пакет : 10 самозалепващи куки забележки : 1.3 Малкият и лек, той може да бъде окачен на стената или на вратата, което спестява място и удобно за използване.Това е много удобно за организиране на вашата баня, кухня, спалня, офис, училище и в очакване, когато намерите за това повече приложения. ✅【Лесна инсталация 】 : Без допълнителни инструменти, не се изисква само няколко секунди, за да приключи, почистете и гладките повърхността, просто закачете куката, лесен за инсталиране, лесен за използване. ✅【Уникален дизайн】 : Куки тънки, по-подходящи за окачване на по-малки елементи, можете да окачите на ежедневни предмети като аксесоари за баня, кухненски прибори или други ден за празнични декорации и в закрити помещения или на открито. ✅【Широко ПРИЛОЖЕНИЕ】 : Засмукване на куката може надеждно закрепване на прозорци, огледални места, стъкло, метал или друг непористым повърхности. ✅【Отлично качество】 : Изработен е от висококачествена пластмаса, 4 стила на избор.

Повече информация

color:
White
material:
plastic
Size:
2.4x4.7cm, 2.8x4.2cm, 3x4.3cm, 3.2x4.4cm
Package Included:
10 self-adhesive hooks:
notes:
1. The size of items placed on the table may vary slightly.:
2. Due to various factors such as the brightness of the display screen and the brightness of the light when taking pictures, the actual color of the product may be slightly different from the pictures on the website. :

Най-добри оферти в категория