.

.

Aspen Global Нашийник за кучета и котки С Рюшами, Шал за Кученца и Котенков, Колие, Романтична Завързана Шийката на Каишка с Гланцирана Лента, Изкуствени Перли за рождени?

Aspen Global Нашийник за кучета и котки С Рюшами, Шал за Кученца и Котенков, Колие, Романтична Завързана Шийката на Каишка

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

Широко приложение : Престилки са много подходящи за ежедневието, снимки, партита, сватби, тържества, семейни пикници и други случаи, че вашият домашен любимец да изглежда по-привлекателен. 1,00 cm = 0,39 инча.Чудесното качество на изработка : Яка с къдри се състои от два слоя и е украсена с бял завързана оборчатым дъното и красива нежна бантиком с изкуствена перла, който ще направи вашия домашен любимец по-мил и привлекателен.Чудесното качество на изработка : шарена Кърпа се състои от два слоя и е украсена с бяла дантела. Моля, консултирайте се с нашата таблица размери, за да изберете правилния размер.Широко приложение : Престилки са много подходящи за ежедневието, снимки, партита, сватби, тържества, семейни пикници и други случаи, че вашият домашен любимец да изглежда по-привлекателен.Размер S : обиколката на врата 8 "- 10", M : обиколката на врата 10 "- 12", L : обиколката на врата 12"-14", най-новите фасоны са модерни и придават индивидуалност на вашия любим човек, домашен любимец. Марка : Aspen Global Характеристики : Безопасно материал : Този лигавник за домашни любимци, изработени от висококачествена дантела, мека кърпа и фина работа, която е различна якост.Безопасен материал : Този лигавник за домашни любимци, изработени от висококачествена дантела, мека кърпа и фина работа, която е различна якост.Хубава лък на яка, който ще направи вашия домашен любимец по-мил и привлекателен. Моля, имайте предвид разликата в 1-3 см от ръчно измерване и разликата в 3-5 грама между различни цветове.

Повече информация

Най-добри оферти в категория