.

.

Стенно огледало за грим NOVOCE с Подсветка, Двустранно Увеличително огледало за Тоалетка масичка, Регулируема телескопична стрела (Размер: 3X)

Стенно огледало за грим NOVOCE с Подсветка, Двустранно Увеличително огледало за Тоалетка масичка, Регулируема телескопична

BGN 50.83

Сума
Налично за поръчка

Лекотата на инсталиране, се предлага с пълна монтиране на винтах.ЯРЪК led ОСВЕТЛЕНИЕ : Добро огледало става неизползваем без подходящо осветление. Идеален за нанасяне на грим, носене на контактни лещи, бръснене и т.ЛИПСАТА на ИЗКРИВЯВАНЕ : Лошо направени огледала обикновено имат формата на размисъл или малки разминавания, които наистина са от значение. Елегантен дизайн, подходяща за луксозни хотели, спа центрове и домове и т.С това огледало ще се гарантира, че отражението, което виждате, отговаря точно реалния живот.Това е готино огледало с led подсветка гарантира, че ще получите като кристално чисто отражение, така и осветяване, имитирующую естествено осветление.ЯРЪК led ОСВЕТЛЕНИЕ : Добро огледало става неизползваем без подходящо осветление. Шарнирно окачване на конструкцията на 360 градуса и може да се регулира, под всякакъв ъгъл, който ви харесва.Най-високата ТОЧНОСТ : Това е двупосочен луксозно огледало на 360 ° с увеличително стъкло улеснява прилагането на грим, за бръснене и скубане на нежеланите косми.Огледала за грим.Това е готино огледало с led подсветка гарантира, че ще получите като кристално чисто отражение, така и осветяване, имитирующую естествено осветление. Диаметър на огледалото е 8 см, дръжка може да се удължи до 11 инча. Огледалото, изработено от висококачествен месинг и неръждаема стомана.Огледала за грим.Поставете щепсела в контакта, това е икономия на енергия и екологично чиста устройство, което гарантира, че никога няма да загубите хранене огледалото. Характеристика : 1.Никакви изкривявания като цяло.ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ : доставения инсталация обзавеждане, шаблони и инструкции.

Повече информация

Product name:
makeup mirror wall mount
Magnification:
3x,5x,7x,10x
Color:
black
Mirror Diameter:
8 Inch
The arm can be extended up to 11 inches (28cm):
Package Included:
1x wall mounted lighted mirror :

Най-добри оферти в категория