.

.

Нощна светлина, Лампа с Датчик за движение В помещението, Студено Бял Led лека нощ, работещи на Батерии, Приклеивающийся лека нощ и с Датчик за движение за Тоалетна, С?

Нощна светлина, Лампа с Датчик за движение В помещението, Студено Бял Led лека нощ, работещи на Батерии, Приклеивающийся

BGN 8.53

Сума
Налично за поръчка

Практичен приклеивающийся лампа.Светлина, активируемый движение, широко се използва за спални, детски стаи, на тезгяха, кухня, шкафове, гардеробных, стълбище, коридор, бюфет и т.Поръчайте лека нощ с активирането на движение сега и се насладете на своята ниско съдържание на въглерод живот!Ако имате някакви въпроси относно нашите нощни лампи, работещи на батерии или на вашата поръчка, моля не се колебайте да се свържете с нас по всяко време.Сензор за околната светлина, той се включва САМО при засичане на движение в ТЪМНОТО. 【Мека светлина и лесна инсталация】 Индикатор за зареждане на батерията излъчва мека топло бяла светлина 4500 К, който не бликует и приятен.Отличен сензорен лека нощ, електро от 3 батерии тип ААА, може да бъде инсталиран навсякъде с гладка повърхност., в противен случай това ще се отрази на здравината на свързване!).Led индикатор за работещ от 3 батерии тип ААА, не е безжичен и не е взето от контакта. -Моля, не задавайте 2 свещника твърде близо един от друг.【Автоматичен сензор за осветление】 Premium motion светлина в помещенията използва пасивна инфрачервена технология (PIR) за откриване на движение. 【Че ще получите】 100% задоволително сервизно обслужване и 2 години техническа поддръжка.Лека нощ на батерии светне навсякъде в дома си, например, в коридора, кухнята, банята, килера и т. -Уверете се, че батериите са поставени правилно, с оглед на поляритета (+ и -).Той осигурява защитно покритие за очи в тъмното.В сравнение с перезаряжаемыми ночниками, той е по-подходящ за стълбища, коридори, гаражи и други места, които трябва често да се включва.Led нощна светлина Lifnatty служи като удобно ночником за ежедневието.

Повече информация

Най-добри оферти в категория