.

.

4 Бр. Фалшиви Мигли Апликатор Инструмент За Изграждане На Миглите Пинсети За Премахване На Скоба Пинсети Пинсети (Черен)

4 Бр. Фалшиви Мигли Апликатор Инструмент За Изграждане На Миглите Пинсети За Премахване На Скоба Пинсети Пинсети (Черен)

BGN 48.75

Сума
Налично за поръчка

Инструменти за изграждане на миглите са идеални за изграждане на фалшиви мигли, почистване на веждите и маши за вежди.Сервизно обслужване : Ние също така предоставя сервизно обслужване на нашите клиенти, ако имате някакви проблеми, моля, свържете се с нас.Идеално за : Инструменти за изграждане на миглите, идеално за изграждане на фалшиви мигли, почистването на веждите и маши за вежди. ножица за вежди Ние също така предлагаме сервизно обслужване на нашите клиенти, ако имате някакви проблеми, моля, свържете се с нас. Апликатора за мигли Инструмент Фалшиви мигли Апликатор маша вежди Ножици за вежди Функция : 1.Опаковка : 4 бр.Технически спецификации : ● Материал : неръждаема стомана ● Цвят : розово-златни ● Опаковка : 1 бр.Сервизно обслужване : Ние също така предоставя сервизно обслужване на нашите клиенти, ако имате някакви проблеми, моля, свържете се с нас.Материал : Инструменти за изграждане на миглите са изработени от висококачествена неръждаема стомана, лесни за употреба.Идеалният подарък за жени.Предимство : Набор от инструменти за апликатор на миглите ще ви помогне бързо да се облича или да се оттегли фалшиви мигли, отреже вежди и коса, за да ви направи по-красиви.Опаковка : 4 бр. Извити плойка маша за мигли, 1 бр.Идеално за : Инструменти за изграждане на миглите, идеално за изграждане на фалшиви мигли, почистването на веждите и маши за вежди.Идеалният подарък за жени. В комплекта е включено клип за фалшиви мигли, скоба за почистване на вежди, извити плойка маша за мигли, ножици за вежди.Материал : Инструменти за изграждане на миглите са изработени от висококачествена неръждаема стомана, лесни за употреба.

Повече информация

Най-добри оферти в категория