.

.

MOLSHINE 25 Ярда x 1 Инч от Органза със Сатенена панделка по ръба на Лентата от Шифоновой плат за Букети, Гирлянди, Banta, Сватба, Подарък опаковки, Коса, Занаяти, Накити (Синь?

MOLSHINE 25 Ярда x 1 Инч от Органза със Сатенена панделка по ръба на Лентата от Шифоновой плат за Букети, Гирлянди, Banta,

BGN 2.29

Сума
Налично за поръчка

【Списък на пакетите Всички проблеми, свързани с качеството или недоволство може да се свържете с нас по всяко време за замяна или връщане, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Лента от полиэстеровой органза по-здрав и може да се използва за шиене. ● Професионален екип от резервни части за обслужване на Помещение включва : 1 x MOLSHINE 25yd, цветен органза с дебелина от 1 инч, с сатенена панделка Забележка : Снимките са само за справка, цвят на монитора на вашия компютър може леко да се различават от действителните цветове на продукта, в зависимост от настройките на монитора.Идеален за шивачки, декоратори, булки, производител бантов за коса, както и найлонова лента от органза чудесно за дрехи, широко използвана в кутии за външната опаковка и канцеларски материали, бележници, чаши, украси на книги, scrapbooking, както и много други проекти. 【Материал-високо качество : 】 е Изработена от 100% висококачествен полиестер, а край от двете страни на опаковани атлас. 【Материал-високо качество : 】 е Изработена от 100% висококачествен полиестер, а край от двете страни на опаковани атлас. 【Широко приложение : 】 Тяхната мекота и ги прави гладки и удобни за опаковане на подаръци.Логото се състои от "MOL" и "SHINE". "МОЛЕЦ" - това е основната единица за измерване на количеството вещество, което означава, точност и професионализъм. 【Изискан дизайн : 】 Нашата лента от органза е плътното преплитане, и двете страни са добре опаковани атлас, така че не можете да намерите свободни краища.Чудесен комплект за бродерия, така и за декорация за коса. 【Приятен външен вид : 】 Цветове в пакета : червен, черен, сив, бял, розов, тъмно син, светло синьо, лавандула и всички цветове са ярки и красиви, подходящи за всеки наред.

Повече информация

Най-добри оферти в категория