.

.

Уютен Плюшен Легло-Палатка за Котки, Самонагревающаяся Легло за Домашни Любимци, Моющийся Преносим Спален Чанта за Котки и малки Кученца на Закрито (Сив)

Уютен Плюшен Легло-Палатка за Котки, Самонагревающаяся Легло за Домашни Любимци, Моющийся Преносим Спален Чанта за Котки

BGN 9.06

Сума
Налично за поръчка

Размер на легла за домашни любимци 19 *19 *13 тегло около 1,5 килограма, куче на легло, подходящи за котки с нормални размери и кучета малки размери тегло по-малко от 8 паунда, като мини шнауцер или чихуахуа.Котешка легло-пещера с потолочным дизайн в стил тапочек, дебела, визуално привлекателен за домашни любимци. 【Лесно почистване】 Нашата яслата за домашни любимци, много лесен за почистване. 【Идеална форма】 Топъл и уютен пещерен стил, предоставя уютно и комфортно място, за да се наслаждавате и на сън домашни любимци.Не е нужно да се мъчите с обков-светкавици, просто да хвърли цялата легло в пишеща машина, не отбеливайте си, сухота в сушилнята след измиване.Може да се използва като гнездо, в него спят котките. 【Уютни материали】 Легло за коте-котка с памук от полипропилен за защита на околната среда и меко кадифе.

Повече информация

Най-добри оферти в категория