.

.

Избран за любим и Подарен на Държач за ключове на стената. 5. органайзер за ключове Mr & Mrs Sign размер 5x14 mm. Подаръци за Младоженци в Душата, Сватбени Подаръци за Двойки, ?

Избран за любим и Подарен на Държач за ключове на стената. 5. органайзер за ключове Mr & Mrs Sign размер 5x14 mm. Подаръци

BGN 9.06

Сума
Налично за поръчка

А за да е още повече се разпространява любовта, 10% от нашата печалба жертвуется за благотворителност!Така че, ако сте готови да изберете подаръци "г-Н и г-жа", която ще се създаде благоприятна атмосфера за дълго на щастлив брак, изберете този Уговорено в момента.Домът е там, където е сърцето, и където г-н и г-жа дръж ключовете си!. ? Ключът към долгому брака!Много подаръци на участието за двойки или годишнина от сватба за родителите и приятелите на дълго забравени след първата година, но този дар на живота на брака!Всеки ден, когато те отиват на работа, връщат у дома или просто излизат на разходка с кучето си, тази поставка за ключове им напомня, че те изграждат къща, пълна с любов за цял живот – и двамата в ръцете си ключовете към щастието. ? Красиво разархивирате допълнения : забравете за подарък за опаковане на подаръци за годеж или сватба на душата, ние сме направили това за вас!Той също е достъпен за запис на тагове swing, за да можете да добавите своето послание за любовта на двойката. ? Обичам това, или ние выкупим е обратно!Както във всяка връзка, искате всички подаръци на младоженците да се съхраняват дълго от завинаги. ? Голяма, смела, любов моя!Тази кука за ключове Mr & Mrs повече, отколкото други, които видяхте днес, неговите размери 14 х 5,5 инча!И тъй като само той ще е на стената, ще откриете, че това не е просто закачалка за ключове, както страхотна декорация на стени. ? За вашия Уговорено : Този подарък е избран, за да покаже колко много ви обичат.И дали ще изберете като подарък на участието, уникален подарък за сватба или годишнина, ще се радвате на това, колко любов е вградена в този дар на любовта! чак до чиста бяла тапицерия, класически шрифт, луксозни кутии с магнитно закопчаване и подарък тагове swing.

Повече информация

Най-добри оферти в категория