.

.

Икономка на GTK за стените Куки за ключове с чекмедже и 6 Куки, Стенни Икономка за антре, Поставка за ключове е с рафтове за съхранение на поща (черен)

Икономка на GTK за стените Куки за ключове с чекмедже и 6 Куки, Стенни Икономка за антре, Поставка за ключове е с рафтове

BGN 4.26

Сума
Налично за поръчка

Размер на целия продукт е 9,65 (Д) х 2,82 (В) х от 1. 【На Функция 2 в 1, лесен и практичен дизайн】 Нашите куки за ключове произведени от висококачествен метал, гладък, без чеп, силни и издръжливи. Нашият стенен монтаж кука за ключове малък и практичен, който е подходящ за инсталиране в коридора, в кухнята, гаража, офис и т.Направи си дом организирана и чист.Изработен от висококачествен метал, гладък и без да е здрав и издръжлив. Пробиване на : пробиване на повърхности, като например тапети и боядисани стени чрез пробиване на отвори.На шест куки може да затвори ключовете, каишки за домашни любимци, шапки, чадъри, кухненски принадлежности и други аксесоари.Един Размер на куката : 0,58 (L) x0,78 X (D) x 0,46 (W) инча.Стреми се към стилен и просто домашния стил на живот.С помощта на тези куки за ключове заедно с Tary, ще можете да поддържате ред в дома си.Лесна инсталация. Функция 2 в 1 : Долните 6 висококачествени куки са подходящи за съхранение на различни ключове, решават проблема, свързани с това, че вие сте в бързаме да излязат навън в търсене на ключ; Горната стойка за тави (багажник) може да се съхранява ценните неща като електронна поща, сметки и т. 【Лесен монтаж, с 2 начина за инсталиране на】 1. най-Горните рафтове за тави ще ви помогне да съхранявате различни малки предмети, като електронна поща, проверки, ежедневни сметки, слънчеви очила, мобилни телефони и други предмети. Функция 2 в 1 : Долните 6 висококачествени куки са подходящи за съхранение на различни ключове, решават проблема, свързани с това, че вие сте в бързаме да излязат навън в търсене на ключ; Горната стойка за тави (багажник) може да се съхранява ценните неща като електронна поща, сметки и т.

Повече информация

9.65 (L)x 0.6(H)x 1.73(W) inches :

Най-добри оферти в категория