.

.

Стенни Закачалки за дрехи Прекрасно на Стената с Куки за дрехи Вход в Хола Куки за дрехи в американски стил, Стенни Закачалки, две Двойни куки 8 куки) Закачалка за др?

Стенни Закачалки за дрехи Прекрасно на Стената с Куки за дрехи Вход в Хола Куки за дрехи в американски стил, Стенни Закачалки,

BGN 54.86

Сума
Налично за поръчка

Размер : дължина 61 см (24 инча) * ширина 15,5 см (6,1 инча), има и вкусен цвят, бял 2 цвята по ваш избор.▶Обикновено логистични материали се изпращат в продължение на 1-5 дни, а за очаквания час на пристигането си - в продължение на 10-20 дни. Поздравете вашите мнения и препоръки, за да можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги. Този продукт не включва други стоки, с изключение на стенни закачалки за дрехи. Моля, имайте предвид, че различните монитори могат да причинят незначителни разлики в цвят, моля, разберете. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро. Посочените данни са само за справка, размер измерва ръчно, има малка грешка, моля обърнете се към самия продукт, благодаря. Прост и стилен дизайн на дъгата на куката предотвратява подхлъзване дрехи, и може лесно да се свали или да се мотае.Стенни закачалка за дрехи се възползва от предимствата на неиспользуемой стени , Му може да се инсталира навсякъде в дома си, в коридор, кухня, баня, бар и така нататък, за да внимателно да организирате вашите вътрешни и външни помещения. Моля, проверете размера и цвета, преди да купите. Дебела дървена долната плоча, монолитно строителство с двойно плетене на една кука от с сплав, позволява назначени по няколко теми едновременно, което спестява повече място, когато се използва. Дебела дървена долната плоча, монолитно строителство с двойно плетене на една кука от с сплав, позволява назначени по няколко теми едновременно, което спестява повече място, когато се използва.Име на продукта : Creative сладък монтиране на куката за дрехи Материал изделия : Стил дърво продукти : американски Приложими сценарии : хол, спалня, антре, кухня, санитарен възел, коридор, предверие и т.

Повече информация

Най-добри оферти в категория