.

.

FEIERDUN Преносими Приспособления за коремни преси, Аксесоари за Разтягане на Тялото, Устройството за Здравето на Коремната кухина, за Мъже и Жени, Приседающая Планк з?

FEIERDUN Преносими Приспособления за коремни преси, Аксесоари за Разтягане на Тялото, Устройството за Здравето на Коремната

BGN 8.68

Сума
Налично за поръчка

【Малко пространство】 : Сидячая гредата е удобна за тренировки по всяко време и на всяко място.лек, лесен за инсталиране и съхранение. малък размер, удобен и лесен за употреба. 【Няколко начина за използване на】 : Може да се използва за практикуване на йога, пилатес и панделки за упражнения, идеални за подобряване на сила и гъвкавост.Използвайте эспандеры, за да помогне на укрепване на мускулите. 【Качествен материал】 : Криптирани найлонов плат каишка, моющийся, поролоновая поддържаща рамка, здрава носеща способност, здрав и издръжлив.Те могат да бъдат повторно използвани и може да работи в различни среди. 【Готов за употреба】 : Монтаж не се изисква, се извършва лесно и бързо, просто отделете една минута и започнете тренировката мускули.Може да се използва отново на вратата или в леглото, е идеално място за мързеливи хрустов. 【Лек и компактен】 : можете да Го използвате у дома или в офиса, да даде форма на тялото и се стягат талията.Също така е много подходящ за пътуване.Идеалният подарък за хора, водещи здравословен начин на живот, особено за тези, които нямат време да тренират във фитнес залата.Това е перфектният преносим треньор, който спестява време и пари.

Повече информация

Най-добри оферти в категория