.

.

Начало Количка за Бельо Карта на Континента Африка Сгъваема Кошница За Дрехи на Търговската Кофа за Пране на Организация за Съхранение на Дрехи за Баня, Спални Общ?

Начало Количка за Бельо Карта на Континента Африка Сгъваема Кошница За Дрехи на Търговската Кофа за Пране на Организация

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

Създаване на чист и подреден среда - това е най-добрата любов към вашето семейство. 4) Ние винаги се осигуряваме високо качество на обслужване на клиента.Отличен за организация кухня, хол, баня, шкафове, детски играчки, за игра на стаята и колата.Използва се не само като най-високата кош за бельо, но и като организатор за чисти дрехи, детски играчки, книги, бельо, съхранение никаква всячины, поддържане на чистота в стаята си. 2) Моля, оставяйте малко отклонение на данните от измерванията.Голям размер : 19,3x11,8x15,9 инча / 49x30x40,5 см, около 60 литра.Вътрешната част на кошчето се закрепя с помощта на скоби, дизайн с дебела дъно е стабилна и трайна.Дължината на дръжките е достатъчно голям, за да може дори да носи количката с една ръка.За всякакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Тази количка за бельо е доста голяма, в нея може да се сложи на много дрехи. 3) Обикновено ние изпращаме в рамките на 1-3 дни в зависимост от статуса на вашата поръчка, и това ще отнеме около 2-3 седмици, за да се стигне до вашата страна.Кошница за дрехи може да стои в изправено положение, дори ако тя е празна.Изработен е от водоустойчив плат Оксфорд 300 D от PVC, просто избършете с влажна кърпа, за бързо почистване на кошчето.

Повече информация

Най-добри оферти в категория