.

.

Кафе услуга ZNZNANG Glass Range, кафе услуга borosilicate стъкло, кафе гарафа под формата на облак - подходящ за приготвяне на кафе, мляко, чай (500 мл / 17 унции)

Кафе услуга ZNZNANG Glass Range, кафе услуга borosilicate стъкло, кафе гарафа под формата на облак - подходящ за приготвяне

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

【Материал】 Боросиликатное стъкло + силикагел. 【Материал】 Боросиликатное стъкло + силикагел. 【Температурна устойчивост】 температурна устойчивост -20 ℃-150 ℃, добра стабилност, липсата на страх от висока и ниска температура. 【Характеристики на дизайна】 Форма на облак ръчна изработка, дизайн орлиного устата е по-елегантна, кутията е направена от висококачествен силиконов своята практика, който е прилепен към капака и лесно да се отстранява и за почистване. 【Приложимостта на】 Боросиликатное стъкло не съдържа олово, термостойкое, взрывозащищенное. Кафе услуга Glass Range притежава добра стабилност и не се страхува от високи и ниски температури. 【Характеристики на дизайна】 Форма на облак ръчна изработка, дизайн орлиного устата е по-елегантна, кутията е направена от висококачествен силиконов своята практика, който е прилепен към капака и лесно да се отстранява и за почистване. 【Многоцелеви】 В кофейнике ръчно заваряване и може да варя чай и мляко.Боросиликатное стъкло не съдържа олово, термостойкое, взрывозащищенное.Подходящ за микровълнови фурни, керамични електрически печки, хладилници и т.Насладете се на ароматно занимание. 【Многоцелеви】 В кофейнике ръчно заваряване и може да варя чай и мляко.

Повече информация

Най-добри оферти в категория