.

.

Силиконова Поставка за напитки, Комплект от 6 Гумени подложки, въз основа на Влакчета за Журнального маса с държач, против хлъзгане, Незалепваща, Защита на плота, Мо?

Силиконова Поставка за напитки, Комплект от 6 Гумени подложки, въз основа на Влакчета за Журнального маса с държач, против

BGN 14.88

Сума
Налично за поръчка

9 инча, което идеално се съчетава с повечето видове чаши.Той е лек и удобен в переноске, подходящ за кухня, спалня, баня, партита, библиотека, ресторант, офис, бар.Освен това, силиконови подложки не се придържат към вашите мокра от пот, чаши, когато се опитвате да ги повдигне. 【Нескользящие и незалепваща】 За разлика от каботажните от други материали, гумени подложки са отлично сцепление с маса, за да си чаша не се разпадна. 【Нескользящие и незалепваща】 За разлика от каботажните от други материали, гумени подложки са отлично сцепление с маса, за да си чаша не се разпадна.Освен това, силиконови подложки не се придържат към вашите мокра от пот, чаши, когато се опитвате да ги повдигне. 【Ефективна температурна устойчивост】 Благодарение на гамата от сорта -40 F до 446 F тези влакчета може да се използва свободно за хладни или топли напитки, значително предпазва повърхността на масата и предотвратява появата на следи от нараняване от висока температура.Осигурете продължителна употреба, без да се притеснявате от напрежение. 【Дизайн за събиране на течност】 Тези силиконови подложки имат дълбоки улеи, които влизат течност от студените напитки са навсякъде. 【Могат да се мият в съдомиялна машина】 Набор от силиконови каботажните мек и гъвкав, той може да се измива с вода и лесни за почистване. 【Могат да се мият в съдомиялна машина】 Набор от силиконови каботажните мек и гъвкав, той може да се измива с вода и лесни за почистване. 【Широко приложение】Диаметърът на този комплект от 6 силиконови каботажните е 3.Осигурете продължителна употреба, без да се притеснявате от напрежение. 【Широко приложение】Диаметърът на този комплект от 6 силиконови каботажните е 3.

Повече информация

Най-добри оферти в категория