.

.

ABLIN 7x5 фута Книги с Приказки на Фона на Старата Откриващата Книга един Ден в Древен Замък Принцеса Романтична История Снимка Фон Сватба, Рожден Ден Украса За Парти Б?

ABLIN 7x5 фута Книги с Приказки на Фона на Старата Откриващата Книга един Ден в Древен Замък Принцеса Романтична История

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

В комплекта са включени само фон, стоката ще бъде доставена в сгънат вид. Прогладьте задната страна при ниска температура, за да премахнете гънки. Също така много снимки голям формат може да изглежда малко неравна, когато се вгледате в тях е близо, но аз съм за това, че за капки се използват само подходящи изображения, за да им даде максимално реалистичен вид.Размер : 7 фута до 5 фута (ширина 2.Полезни съвети : 1.Съдържание на опаковката : Само един фон за снимки (в сгънат вид).Материал : Тънък винил професионална фотографска кърпа без джобове, която съчетава в себе си предимствата на високо качество и ярки наситени цветове.(например, качеството на камерата и настройки на монитора. Истинският цвят на продукта може да се различават малко от изображения, показани на уеб сайта, се дължи на много фактори. Плътно завийте го патрон и изчакайте 3-4 дни, докато гънки почти няма да изчезне.Индивидуални услуги : Размер на този фон е подходящ за заснемане на повечето деца.

Повече информация

Най-добри оферти в категория