.

.

Комплект Хавлиени Кърпи PakiInno, Меки Абсорбиращи Кърпи, Червена Линия, Американски Флаг, в Знак на Уважение към Пожарникарите, Пушистое Кърпа за Душ, Кърпа за Ръце, Гъ?

Комплект Хавлиени Кърпи PakiInno, Меки Абсорбиращи Кърпи, Червена Линия, Американски Флаг, в Знак на Уважение към Пожарникарите,

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

Патрик, Великден, Денят на независимостта и др.Ултра меки нашите чаршафи са изработени от микрофибър, която е много мека и плюшен.-Чудесен подарък за всеки повод, подходящ за всеки на вашия списък за пазаруване - подарък за нов дом, сватба, рожден ден, Свети Валентин, Ден на Св. ♬Комплект ХАВЛИЕНИ кърпи от 3 теми : В комплекта е включена кърпи за баня, 1 гъба, 1 кърпа за ръце.Широко използвани кърпи за баня екстра голям размер може да се използва не само като баня, а като кухненски кърпи, плажни кърпи, кърпи за ръце, кухненски кърпи, автомобилни кърпи от микрофибър, бебешки кърпи, кърпи за лице, кърпи за йога, кърпи за фитнес, кърпи за басейна, пътни чаршафи, хавлиени кърпи, кърпи за бар, кърпи за почистване, кухненски супени кърпи и др. ♬ ЛЕКОТА на ПОДДРЪЖКА : Моля, изпиране на декоративни кърпи за баня преди употреба.

Повече информация

Най-добри оферти в категория