.

.

3 бр. Дълга Четка За почистване, Гарафа за бутилки от Стиропор, Кухненски Пречиствател за бар, 3D Гъвкава Многофункционална Четка за миене на Чаши, за Миене на Бира Те?

3 бр. Дълга Четка За почистване, Гарафа за бутилки от Стиропор, Кухненски Пречиствател за бар, 3D Гъвкава Многофункционална

BGN 6.45

Сума
Налично за поръчка

♦ Многоцелеви : Многофункционален Домакински Почистващи препарати, гъвкава четка за миене на бутилки. ♦ За многократна употреба : те са напълно подходящи за повторна употреба, така че те могат да се перат на ръка или в съдомиялна машина, за да се използва отново и отново. почистване е проста, защото всички веднага се плъзга.достатъчно дълго, за да изчистите донышко чаши от прах и мръсотия. ♦ Многоцелеви : Многофункционален Домакински Почистващи препарати, гъвкава четка за миене на бутилки.достатъчно дълго, за да изчистите донышко чаши от прах и мръсотия. ♦ Високо качество : Произведени от висококачествена пяна подсилени поролоновые четината не сколотят и не ще се разделят ценни кристали или стъклен контейнер.измийте Го за секунди, спестявайки време и усилия. ♦ За многократна употреба : те са напълно подходящи за повторна употреба, така че те могат да се перат на ръка или в съдомиялна машина, за да се използва отново и отново. почистване е проста, защото всички веднага се плъзга. ♦ Уникален дизайн : Удобен, гъвкав, мек, лек дизайн, здрав и издръжлив.Идеален за чаши с тесен провлак, Вино, графинов, Бутилки за вода, Чаши за вино, Чаши, стъклени чаши със столче, делви и Графинов.Идеален за чаши с тесен провлак, Вино, графинов, Бутилки за вода, Чаши за вино, Чаши, стъклени чаши със столче, делви и Графинов. ♦ Ефективен : Дълго врата за вътрешни бутилки.Спецификация : Материал : пластмаса и гъба Цвят : синьо и бяло Размер : Както е показано Продукти включват : 3 X Многофункционална четка за вино, чаши за вино. ♦ Високо качество : Произведени от висококачествена пяна подсилени поролоновые четината не сколотят и не ще се разделят ценни кристали или стъклен контейнер.

Повече информация

Material:
Plastic & Sponge
Color:
Blue & White
Size:
As shown
Products include:
3X Multifunctional Wine Glass Brush:

Най-добри оферти в категория