.

.

SI VIS Pacem para Bellum Тактически кука и контур, Напълно Бродирана нашивка с етикети на Бойния дух 1x4 дървен материал (черно-бяло) (Койот и черен)

SI VIS Pacem para Bellum Тактически кука и контур, Напълно Бродирана нашивка с етикети на Бойния дух 1x4 дървен материал

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

1 "х 4" Напълно бродирана нашивка на духа с една кука и линия.Неограничена доживотна гаранция - така че да можете да купувате с доверие, защото ние вярваме в качеството на нашите продукти!.Отличен за шапки, чанти, сака, милитари, еърсофт оръжия, cosplay, или просто за вашата колекция!.Върви добре с шапки Condor, Tru-Spec, Оукли и други шапки за оператори / контрактников. посетете страницата на продавача Morale Tags, за да се запознаят с други фасонами и възможности!. 1 "х 4" Напълно бродирана нашивка на духа с една кука и линия.Неограничена доживотна гаранция - така че да можете да купувате с доверие, защото ние вярваме в качеството на нашите продукти!.Отличен за шапки, чанти, сака, милитари, еърсофт оръжия, cosplay, или просто за вашата колекция!.Върви добре с шапки Condor, Tru-Spec, Оукли и други шапки за оператори / контрактников. посетете страницата на продавача Morale Tags, за да се запознаят с други фасонами и възможности!. Бродирана нашивка с размери 1 на 4 инча с цип кука и контур.Отлично седи отпред на тактически шапки.

Повече информация

Най-добри оферти в категория