.

.

Раница за настолни игри GeekOn Ultimate - най-удобен начин за пренасяне на вашите игри - Мултифункционална чанта за настолни игри с възможност за разширяване - Подходящ за ?

Раница за настолни игри GeekOn Ultimate - най-удобен начин за пренасяне на вашите игри - Мултифункционална чанта за настолни

BGN 79.98

Сума
Налично за поръчка

ИМАШ ТАЗИ ИГРА В ДЖОБА СИ! – Нашият раница за настолни игри пренесе играта си в съвсем нова стратосферата.Нашият обичай раница - идеален начин за носене на вашите игри. Той гарантира, че играта ще бъде винаги с вас.INCREASER ХОРИЗОНТА, ДЖОБОВЕ В КВАДРАТ – с Много джобове и разширение секции ви позволяват да разделят играта си на части.В този раницата има всичко - от игри кутии до отделение за лаптоп с мека тапицерия.Характеристики– всички сезони найлон 500 D Ripstop, меки дръжки, държачи за бутилки с вода Koozie, регулируеми каишки, които са устойчиви на пот, водоустойчив цип, джоб за ключове, подсилени шевове, рамката е изработена от EVA.ВИЕ сте ЧЛЕН на "СЪВЕТ"? – Добра раница за RPG, като Dungeons & Dragons, Pathfinder, Star Wars, Pandemic : The Cure. Отлични транспортни устройство за класически игри като табла, Яхтси и Catan.GEEKON, КОМПАНИЯ, КОЯТО ИМА ИГРА – Geek On - това е компания за производство на игрални съоръжения.Разработени любители на игри, Geek On създава продукти, които произтичат играта си на ново ниво.Ние, гиконы, винаги "на борда".Благодарение на четири цветен схеми вие със сигурност ще намерите този, който отговаря на вашето чувство за стил, и ще носят своите игри със себе си колкото се може по-удобно!.

Повече информация

Най-добри оферти в категория