.

.

Кърпи ABOOFAN, Бебешки Кърпички за Рожден Ден, Хартиена Салфетка в Цветна Лента, Използвана Салфетка за парти, Прекрасна Украса за Рожден Ден, Аксесоари за парти, Домаш?

Кърпи ABOOFAN, Бебешки Кърпички за Рожден Ден, Хартиена Салфетка в Цветна Лента, Използвана Салфетка за парти, Прекрасна

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

- Изработени от естествени и екологично чисти материали, тези кърпички са меки и абсорбиращи влагата. - уникална и празнична, С приятен дизайн в райе, атмосфера за вашето парти. - Еднократно ползване, но е подходящ за деца и възрастни. - Изискани и важни аксесоари за партито по случай рождения ден. - Те са в състояние да осигурят удобен протирание и ви позволяват да се насладите на лежерна игра на партито.Салфетка.Описание В наличност 1 пакет салфетки с печат под формата на анимационни ленти, изящен и компактен дизайн, благодарение на който тези за еднократна употреба, кърпички отлично място за партито на вашето дете.Красиви и практични аксесоари за партита, които могат да направят парти за вашето дете по-приятна.Използвайте тези хартиени кърпи за сервиране на децата си на почивка точно сега!Характеристики - Цвят : Светло-зелена ивица Серия. - Материал : Хартия от дървесна маса. - Размер : около 33 x 33 x 1 виж - Изработени от естествен и екологично чист материал, тези кърпички добре се абсорбират влагата. - Очарователен дизайн анимационни ленти, уникална и празнична атмосфера за вашето парти. - Това е еднократна, но висококачествен материал, подходящ за използване от деца и възрастни. - Необходими принадлежности за купоните, които задължително трябва да бъдат на партито по случай рождения ден. - Те притежават добра способност да осигурят комфортен протирание, лесно можете да се забавлявате на партито.- Цвят : светло-зелени.- Размер : 33* 33* 1 виж Опаковка включва 16 листа празнични салфетки.

Повече информация

Най-добри оферти в категория