.

.

Кофа за боклук ZUKEELJT кофа за Боклук Домакински Лампа Луксозна Спалня с Тоалетна и Хол с Кухненски Работен Плот с Капак Нажимная Кошница за ценни книжа (Цвят: оранжев?

Кофа за боклук ZUKEELJT кофа за Боклук Домакински Лампа Луксозна Спалня с Тоалетна и Хол с Кухненски Работен Плот с Капак

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

✦Благодарение на модерния дизайн на продукт изглежда страхотно в банята, кухнята и другите помещения, заемайки при това по-малко място. ● За използване в малки пространства и под шкафове. ● Подвижна завъртане на горния капак за лесен достъп. ● Широко се използва в кухнята, в спалнята, банята, кола и навсякъде, където ви е необходимо. ● Инсталиране на стопорное пръстен, за да закачите найлонова торбичка за продукти и облекчаване на изнасяне на боклука. ✦Благодарение на модерния дизайн на продукт изглежда страхотно в банята, кухнята и другите помещения, заемайки при това по-малко място. ● За използване в малки пространства и под шкафове. ● Подвижна завъртане на горния капак за лесен достъп. ● Широко се използва в кухнята, в спалнята, банята, кола и навсякъде, където ви е необходимо. ● Инсталиране на стопорное пръстен, за да закачите найлонова торбичка за продукти и облекчаване на изнасяне на боклука.Функция отваряне и затваряне на кофи за съхранение на притискателния тип, тегло 0,6 (кг).

Повече информация

Най-добри оферти в категория