.

.

JTMMP Перуки-превръзки От Човешка Коса Обемна Вълна на 28 инча Дълги Перуки-Превръзки От Човешка Коса За черни жени Бразилски 150% Плътност Бесклеевые Перуки-Превръзки ?

JTMMP Перуки-превръзки От Човешка Коса Обемна Вълна на 28 инча Дълги Перуки-Превръзки От Човешка Коса За черни жени Бразилски

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

Измерване на дължини? Измерете, выпрямив косата 3. Правила за връщане?Перука може да бъде върнат, ПРЕДМЕТИ трябва да бъдат в ОРИГИНАЛНАТА им състояние.Качеството на човешките коса : Много мека коса, качество на косата, не спутываются, не падат, без мирис, чиста и еластична коса, може да се боядисват, къдри и утюжить.Повод : Перуки с превръзка на главата от човешка коса са Подходящи за ежедневието, маскарадните костюми, известни личности, партита, Хелоуин, cosplay, или всеки друг повод, който искате.Перука-превръзка на главата от човешка коса Материал : Перуки-превръзки с масова вълна от човешки косъм, девствена коса, отрязани от един донор, косата е здрава, мека Цвят : натурален черен цвят, близък до 1 B, могат да бъдат боядисани, опаковани като вашата собствена коса.Можете да направите много и различни прически с тази перука-ръб. Безупречно обслужване на клиентите : най-Високо качество, продажби директно от завода, ако не ви харесва нашия продукт, моля, възстановете го и го съхранявайте продукта в оригиналната състояние 15 дни, без причина за връщане на стоката. 24-часово обслужване на клиенти Онлайн, всеки проблем, моля не се колебайте първо да свържете се с нас и ще получите задоволително решение.Дължина и тегло : 28 инча, 240 g Размер шапки обиколката на 22,5 инча с 1 регулируеми джапанки и 3 расческами.Ние имаме професионален екип, моля, свържете се с нас, ако имате някакви въпроси. Как да се определи перука от 100% човешка коса?Изпитване по метода на изгаряне на Човешки косъм при горене ще отделят бял дим и да се превърне в пепел, синтетични косми ще отделят черен дим и след изгаряне се превърне в лепкава топка.

Повече информация

Най-добри оферти в категория