.

.

Faotup 1 бр. Поставка за Сови от чугун 4,52*5,59 инча, Метална Поставка за Сови, Подложки за Сови за Топли Ястия, Метална Поставка за кухня, Метални Подложки за горещи тендже?

Faotup 1 бр. Поставка за Сови от чугун 4,52*5,59 инча, Метална Поставка за Сови, Подложки за Сови за Топли Ястия, Метална

BGN 5.33

Сума
Налично за поръчка

Пакет съдържание : 1 бр. х чугунени поставки за сови.Форма : Сова.Добро качество : Желязо притежава характеристиките на висока специфична якост, добра еластичност и вискозитет, както и хомогенен материал.Функция на продукта : Продуктът се използва за поставяне на саксии, тигани, мисок и други кухненски прибори, играе ролята на изолация.Начин на употреба : Поставете го под прибори за готвене.Пакет съдържание : 1 бр. х чугунени поставки за сови.Форма : Сова.Добро качество : Желязо притежава характеристиките на висока специфична якост, добра еластичност и вискозитет, както и хомогенен материал.Функция на продукта : Продуктът се използва за поставяне на саксии, тигани, мисок и други кухненски прибори, играе ролята на изолация.Начин на употреба : Поставете го под прибори за готвене.Този продукт представлява поставка за сови от чугун.Продуктът се използва за поставяне на саксии, тигани, мисок и други кухненски прибори, играющей ролята на топлоизолация.Име на продукта : Стойка за сови от чугун Faotup Материал : желязо Цвят : черен Размер : 4,25 × 5,59 ×0,59 инча (Д × Ш × В) Форма : сова Моля, вижте изображението за получаване на подробна размера на Пратката Съдържание : 1 бр. х поставка за сови от чугун, поради ръчно измерване и друг дисплея, моля, приемете, че има малка разлика в размери и цветове.Ако смятате, че полученият от вас стока не отговаря или не сте доволни, моля, съобщете ни за това.Ако имате някакви въпроси, ние сме повече от щастливи да ви помогнем. ♥.

Повече информация

Най-добри оферти в категория