.

.

Bettomshin 1/4-20 Барашковые Гайки, Поцинковани Крепежни елементи От Въглеродна Стомана, Винтове Hurrican'а, Ръчно Закрутка, Гайка-Пеперуда за Уши, 6 бр.

Bettomshin 1/4-20 Барашковые Гайки, Поцинковани Крепежни елементи От Въглеродна Стомана, Винтове Hurrican'а, Ръчно Закрутка,

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

Той е особено подходящ за места с висока честота регулиране, като промишленото производство, быстросъемные скоби на кутията смотрового дупки, кофа за боклук и т. ✅【ПРИЛАГАНЕТО на】- Машини и оборудване, електронно оборудване, комуникационно оборудване, хардуер осветление, изграждане на мостове, тапицерия на мебели и т. х барашковых гайки.Параметри : ☁ Марка : Bettomshin ☁ Материал : въглеродна стомана ☁ Размер конци : 1/4-20 Предпоставка Съдържание : ☁ 6 бр.Просто завъртете двете уши ядки, за да доведе винт в желаната позиция. Повърхността на оцинкована за добра устойчивост на корозия и по-добра производителност.Гайка-пеперуда от термообработанной въглеродна стомана се отличава с висока якост и да издържа на тежки тестове на открито. ✅【ИЗПОЛЗВАНЕТО на】-Закручивайте гайка на ръка, без никакви други инструменти, лесно се инсталира и е отстранена, може да се използва повторно. В инсталации, които изискват точна настройка на разпоредба или на скалата, гайка-butterfly и може да се използва за регулиране на разпоредбите на винт на микронном ниво. Ядки-крилца също често се използват музикални инструменти, които изискват изтънченост, мода и красота, като барабани, чинели, ударни инсталация, микрофонные влакчета и т. На някои места, където често има урагани, трябва да се използват бурен преграда за затваряне и защита на вашите прозорци. Барашковые ядки също широко се използват в помещения, врати, товарни кутии и т. Барашковая орех също така представлява един вид ядки ръчно затягане, която може да се установи бързо и се оттегли, без използване на инструменти. ✅【МАТЕРИАЛ】- Тези гайки-пеперуди, изработени от висококачествена въглеродна стомана, тези ядки притежават висока издръжливост и дълъг живот.

Повече информация

Най-добри оферти в категория